Skip to content
Politică

Mesajul lui Mircea Geoană: „Statele europene trebuie să fie unite”

Mircea Geoană a transmis un mesaj, prin intermediul paginii sale de Facebook, în care a spus că este necesar ca statele europene să fie unite într-un asemenea moment înfiorător, referindu-se la atacul terorist din Franța.

„Ce s-a întâmplat în Paris este un act înfiorător. Din păcate, este o dovadă a faptului că terorismul capătă noi fețe. Statele europene trebuie să fie unite în fața unor astfel de provocări și să continue eforturile de prevenire a unor astfel de evenimente cutremurătoare.”, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

" "

Sursă foto cotidianul.ro.

" "

1 comentariu la “Mesajul lui Mircea Geoană: „Statele europene trebuie să fie unite”

  1. Greselile se platesc.Pacat ca in acea redactie n-a fost nimeni cu mintea la domiciliu ca sa-l opreasca pe blasfemiatorul ,adica autorul caricaturii.El e vinovat de moartea celorlalti,ca daca esti normal la cap nu iriti o grupare religioasa indiferent care ar fi ea.Stim toti ca exista o categorie de oameni -si la crestini-educati in spiritul unei cedari totale in fata normelor religioase si ajung la crima.Avem sute de ani de istorie a uciderilor religioasein istoria umana,ce e de mirare?Da, de mirare e prostia unora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *