Skip to content
Societate

Mesajul lui Valeriu Gheorghiţă, la finalul activităţii la CNCAV: Fiecare viaţă salvată ne-a motivat

facebook

Medicul militar Valeriu Gheorghiţă a transmis, miercuri, un mesaj la încheierea activităţii sale la şefia Comitetului Naţional de Coordonare a Campaniei de Vaccinare (CNCAV) în care a afirmat că  fiecare viaţă salvată l-a motivat în acest timp.

Am fost deosebit de onorat de responsabilitatea şi încrederea acordate odată cu desemnarea mea în calitatea de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19. Alături de echipa pe care am construit-o în această perioadă, m-am implicat cu toată priceperea şi expertiza profesională în tot ceea ce a însemnat organizarea integrată a campaniei de vaccinare, de la facilităţile de stocare, reţeaua de distribuţie, centrele de vaccinare fixe şi mobile, programarea, platformele de informare şi comunicare, până la procedurile şi instrucţiunile care au asigurat coerenţa procesului de vaccinare. Fiecare persoană care a ales să se vaccineze, fiecare viaţă salvată ne-au motivat şi au reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate„, a scris Valeriu Gheorghiţă pe pagina de Facebook a Campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID.

E a fost numit de la 1 martie comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”.

În ultimă instanţă, ne-am dorit să eliminăm cât mai multe bariere birocratice şi logistice, iar populaţia să aibă acces simplu la vaccinare”, a susţinut fostul preşedinte al CNCAV.

El a mulţumit colegilor şi celor cu care a colborat în această perioadă: „De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă şi responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcţia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă ‘Prof. Dr. Agrippa Ionescu’ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere şi personalul medical vom duce mai departe tradiţia acestei unităţi medicale de renume. Cu sentimentul datoriei împlinite, păşesc cu încredere pe acest nou drum şi vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflaţi în suferinţă! Îi urez succes domnului secretar de stat dr. Andrei Baciu în perioada următoare şi-l asigur de tot sprijinul meu profesional”.

Prim ministrul Nicolae Ciucă a semnat marţi decizia prin care secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *