Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019

Mihai Daraban, președinte CCIR, mesaj de susținere a participării la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție

psnews.ro

O amplă participare a cetățenilor români în alegerile europene va da un semnal clar cu privire la dorința noastră de a fi membri activi ai Uniunii Europene, scrie ccir.ro.

Doar exprimându-ne drepturile derivate din calitatea de membri ai Uniunii Europene putem arăta că ne preocupă cu adevărat să fim parte a deciziei care va contura viitorul Uniunii.

Uniunea Europeană înseamnă dezvoltare și o șansă uriașă pentru cetățenii români și pentru firmele românești de a crește.

De asemenea, susținem participarea la referendumul convocat de președintele României, cu convingerea că aplicarea nediscriminatorie a legii este o condiție esențială pentru un mediu de afaceri sănătos.

Comunitatea de afaceri din România reafirmă nevoia de transparență, deschidere și predictibilitate a deciziei politice care afectează companiile și economia.

Acestea sunt bune practici generalizate la nivelul Uniunii Europene și Camera de Comerț și Industrie a României va continua să reafirme în spațiul public necesitatea unei consultări reale între clasa politică și companiile private.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *