Skip to content
Economie

Mesajul președintelui CCIR, Mihai Daraban, de Ziua Națională a României

ccir.ro

De ziua Națională a României, președintelui CCIR, Mihai Daraban a transmis următorul mesaj:

Ziua de 1 Decembrie este, cu siguranță, cel mai bun moment în care putem să vorbim despre unitatea noastră, despre solidaritatea națiunii în fața unor provocări sanitare și economice fără precedent în ultimii 30 de ani. Totodată, este un bun prilej de a reflecta, poate acum mai mult decât oricând, asupra exemplelor de unitate pe care istoria ni le-a oferit.

Toate sacrificiile românilor făcute pentru a deveni o națiune modernă și independentă sunt adunate în această zi, de 1 Decembrie. Astfel, Ziua Națională trebuie privită azi ca pe un nou moment de o maximă importanță pentru destinul unei națiuni, pe care trebuie să-l sărbătorim dând dovadă de maturitate și coeziune.  Numai în acest fel putem să ne salvăm și să revenim în cel mai scurt timp posibil la normalitate, pentru ca mai apoi să continuăm pe drumul modernizării României.

Avem, totodată, o mare responsabilitate față de înaintașii noștri, cei care au făcut posibilă, prin determinare, inteligență și responsabilitate, Marea Unire în vremuri deloc ușoare. Faptele celor de ieri trebuie să fie un reper moral pentru noi, cei de azi.  Avem nevoie de solidaritate și unitate pentru ca viața și sănătatea cetățenilor români să se transforme dintr-un obiectiv de importanță capitală în realitate.

La mulți ani, România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *