Skip to content
Politică

Mesajul secretarului general al PPE cu ocazia lansării candidaturii lui Iohannis

România ”va rămâne în Europa, nu va vira spre Eurasia”, a declarat, sâmbătă, la mitingul ACL, secretarul general al PPE, Antonioa Lopez Isturiz, vorbind despre scenariul în care Klaus Iohannis este ales președinte. 

„La nivelul conducerii PPE am urmărit cu stupoare ce a făcut guvernul premierului Ponta din România prin ordonanţele sale de urgenţă care eludează statul de drept (….). Am asistat sideraţi la declaraţiile halucinante ale premierului Ponta, actualmente candidat la Preşedinţie, ce compară mandatul actualului preşedinte cu atrocităţile naziste. O astfel de exprimare absurdă rar găseşti la vreun lider european, iar noi în Europa nu tolerăm astfel de abordări politicianiste”, a declarat secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz, în deschiderea mitingului ACL de lansare a lui Klaus Iohannis.

Liderul PPE a făcut mai multe referiri la premierul Victor Ponta, susţinând între altele că acesta „aruncă cu pomeni electorale în dauna investiţiilor” și criticând totodată lansarea candidaturii acestuia ”în stil comunist”. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *