Skip to content
Politică

Mesajul soției unui șef ISU suspendat după incendiul din Colectiv: „I-au pupat oamenii bocancii şi mâna!”

Orlando Şchiopu, prim adjunctul ISU Bucureşti, suspendat din funcţie după incendiul din Colectiv, a fost apărat de colegii săi pompieri după ce s-a cerut demiterea sa de către premier. Și soția sa, Daniela Şchiopu îl susține pe pompier printr-un mesaj emoţionant publicat pe Facebook,

„Mândră că sunt soţia Lt. col. ŞCHIOPU ORLANDO CĂTĂLIN!!!
Mândră că sunt soţia celui care şi-a sacrificat viaţa, familia, fraţii şi surorile, părinţii, rudele, prietenii pentru a fi POMPIER!
Mândră de cel care spune Îmi e dor de un foc mare!, fiindcă este în primul rând pompier.
Mândră de cel care ajunge acasă mirosind a fum de la incendii!!
Mândră de cel care îşi riscă viaţa fără asigurare!
Mândră de cel căruia i-am spălat prezantele de sângele lui şi al altor oameni!

Mândră de cel căruia i-au pupat oamenii bocancii şi mâna fiindcă i-a salvat!
MÂNDRĂ DE OMUL CARE CREDE ÎN MESERIA DE POMPIER ŞI ATÂT!”

Orlando Şchiopu este pompier de 23 de ani, timp în care a participat la nenumărate incendii şi acţiuni de salvare, potrivit ziuaconstanta.ro.

Acesta a fost suspendat miercuri din funcția de prim adjunct al ISU București, alături de șeful instituției și de adjunct. Într-un articol publicat în Revista Pompierilor, colegii săi au scris că a salvat numeroase vieți în incendiul de la Colectiv: „Șchiopu este pompier călit în flăcările nenumăratelor incendii la care a participat de-a lungul carierei de salvator. Cei care au avut ocazia să lucreze cu pompierii, știu că există printre ei oameni a căror mare dragoste este ‘STINGEREA’. Ei, pompierul Șchiopu este unul dintre aceștia”.

2 comentarii la “Mesajul soției unui șef ISU suspendat după incendiul din Colectiv: „I-au pupat oamenii bocancii şi mâna!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *