Skip to content
Politică

Mesajul tranșant al lui Băsescu. Noi precizări după redeschiderea dosarului mineriadei

Fostul președinte al României Traian Băsescu a venit, sâmbătă dimineața, cu noi precizări referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990.

În acest context, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Traian Băsescu a negat înformațiile conform cărora ar fi dorit închiderea acestui dosar pentru că, fiind ministru al Transporturilor ar fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti.

”O ultimă precizare legată de mineriada din 13-15 iunie ’90. Au fost mulţí jurnalişti, politicieni şi internauţi care au afirmat că motivaţia mea de a închide dosarul mineriadei este legată de faptul că, fiind ministru al transporturilor aş fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti. Nimic mai neadevărat.

La acea vreme îndeplineam funcţia de Inspector Şef al Navigaţiei Civile, îmi desfăşuram activitatea la Constanţa şi nu aveam nici o legătură cu transporturile feroviare. Vă rog, nu vă lăsaţi manipulaţi de propagandişti ai minciunii (Moise Guran, sunt sigur că la dumneavoastră a fost doar o eroare de informare”, a scris fostul șef al statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *