Skip to content
Sport

Mesajul transmis de Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene, după decesul lui Patzaichin: Familia Olimpică a pierdut un mare prieten

facebook/Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Familia Olimpică a pierdut un mare prieten,după decesul lui Ivan Paţaichin, se arată în mesajul transmis COSR de Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene (EOC), prin preşedintele Spyros Capralos şi secretarul general Raffaele Pagnozi.

„Am aflat cu mare tristeţe de trecerea în nefiinţă a lui Ivan Patzaichin şi dorim să transmitem cele mai sincere sentimente şi toată compasiunea noastră mişcării sportive din România în acest moment de profundă durere pentru voi. Ivan şi-a dedicat toată viaţa canoei şi a adus o contribuţie enormă la promovarea şi dezvoltarea acestui sport şi a valorilor lui, atât în ţara voastră, cât şi în afara ei. Cariera lui remarcabilă ca sportiv şi antrenor, ca şi copleşitoarea lui pasiune şi gentileţe au făcut din el o fiinţă cu totul specială. Familia Olimpică a pierdut un mare prieten, a cărei memorie o va păstra pentru totdeauna. Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a transmite familiei sale condoleanţele întregii Familii Olimpice a Europei.  Cu cele mai calde sentimente!” şi-au încheiat mesajul preşedintele şi secretarul general ai EOC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *