Skip to content
Politică

Mesajul unui primar PSD pentru alegeri care o va înfuria pe Viorica Dăncilă. „Votaţi cum vă duce conştiinţa”

Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Neaţă, primar social-democrat al comunei vrâncene Milcovul a transmis pe Facebook un mesaj electoral în care îi îndeamnă pe alegători să voteze cum le dictează conștiința, fără a pomeni numele președintelui PSD, Viorica Dăncilă, potrivit B1.

„Stimaţi cetăţeni ai comunei Milcovul, vă mulţumesc pentru prezenţa la vot din 10 noiembrie şi vă rog ca pe 24 noiembrie, să vă prezentaţi într-un număr la fel de mare, când va fi votul decisiv! Votaţi cum vă duce conştiinţa, în funcţie de rezultatul acestor alegeri, se va decide viitorul copiilor voştri. România se va îndrepta către: pace socială, prosperitate, stabilitate, respect intern şi internaţional sau anarhie, dezbinare, divergenţe între clasele socio-profesionale, subjugate în faţa mai marilor lumii! Avem o ţară frumoasă, bogată si demnă, de votul nostru depinde viitorul ei! Cu stimă şi respect! PRIMAR NEAŢA MIHAI”, se arată în mesajul postat pe Facebook de primarului Neaţă.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă, candidatul partidului pe care îl reprezintă, a fost învins în mod clar în comuna sa de Klaus Iohannis, candidatul liberalilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *