METEO Avertizare ANM pentru București. Vremea până pe 20 august

Sursă foto: national.ro
Sursă foto: national.ro

Prognoza meteo pentru miercuri și joi, până la ora 06:00 arată că vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, când probabilitate pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Temporar vântul va prezenta intensificări ziua, cu rafale în general de 40…45 km/h, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…20 de grade.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 17.08.2023 ORA 12:00 – 20.08.2023 ORA 21:00

Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic ridicat, indicele temperatură umezeală (ITU) urmând să depășească
ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima
zi a intervalului (17 iulie). Temperaturile maxime vor fi de 35…37 de grade, iar cele minime de 18…21 de grade, transmite ANM.

 

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: