METEO Vremea se menține caldă. Temperaturi de până la 31 de grade

Meteo
Meteo. Sursa foto: NEWS.RO

Ziua de joi, 21 septembrie, ne aduce vreme caldă în majoritatea regiunilor, dar și averse și descărcări electrice, după orele prânzului și noaptea, în Oltenia, în zona montană și submontană, Banat și izolat în celelalte zone.

Cerul va prezenta înnorări, iar intensificări ale vântului se vor semnala în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade Celsius, în vreme ce minimele se vor situa între 10 și 19 grade Celsius.

În Capitală, meteorologii anunță vreme caldă, iar temperaturile maxime se vor situa între 20 și 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar șansele de ploaie sunt reduse.

La munte va ploua pe arii restrânse, însă temperaturile vor fi în continuare ridicate. Spre seară, în Occidentali și Meridionali, se vor semnala averse, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp, și de descărcări electrice.

Pe litoral vremea va fi frumoasă și caldă. Vântul va avea intensificări trecătoare, iar temperaturile maxime ating 26 de grade pe plajă și 23 de grade Celsius în apa mării.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: