Vom avea un Crăciun cum n-am mai avut de ani buni! Meteorologii au modificat prognoza meteo pentru România

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru România. Astfel, chiar dacă temperaturile sunt acum ca de vară, Crăciunul se pare că va fi unul cu zăpadă în multe zone din ţară, cum nu prea a mai fost în ultimii ani.

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru România. Vom avea un Crăciun cum n-am maia vut de ani buni! Bucureștenii nu au văzut pic de zăpadă în Capitală de ani buni, dar în acest an se pare lucrurile vor sta altfel,. Meteorologii Accuweather anunță că va ninge în Bucureşti în săptămâna ce precede Crăciunul, şi chiar pe 25 decembrie, așa că pe străzile Capitalei vom vedea zăpadă, iar temperatura nu va depăşi 2 grade Celsius.

La fel va fi şi la Constanţa, unde sunt prognozate ninsori în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi, pe 25 decembrie. Aici, vremea va fi înnorată şi minima va fi de -3 grade Celsius.

La Timişoara, se vede zăpada pe prognoza meteorologilor Accuweather, dar numai înainte de 25 decembrie. În prima zi de Crăciun, nu sunt anunţate ninsori, iar maxima nu va urca mai mult de câteva grade Celsius.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL