Skip to content
Sport

Meteorologii vin cu vești bune! Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Meteorologii vin cu vești bune! Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Astfel, pentru următoarele zile, meteorologii anunță o încălzire treptată a vremii, iar maximele vor atinge chiar şi 27 de grade Celsius.

Mai mult, în Capitală se vor inregistra 26 de grade la amiaza. Se va incalzi si noaptea, mercurul din termometre indicat 11 grade.

Si la munte se anunta vreme frumoasa, in general, dar si averse in unele zone. Se vor inregistra 23 de grade la Brasov si Sinaia, aici va ploua la amiaza. Vor mai fi 20 de grade la Predeal, 22 la Busteni si 21 la Azuga, informează Ziare.com

Totodată, pentru vestul tarii, meteorologii au vesti bune. Mercurul din termometre va ajunge la 24 de grade la Satu Mare, 23 la Baia Mare, 25 la Oradea, 26 la Deva, Arad, Alba Iulia si Cluj Napoca si 27 la Timisoara.

Cativa nori isi vor face aparitie in nord-estul si estul tarii, dar in general va fi vreme frumoasa. Vor fi 23 de grade la Suceava, 25 la Botosani si Iasi, 26 la Bacau si 24 la Piatra Neamt, Focsani, Galati si Vaslui.

In restul tarii se vor inregistra 25 de grade la Sibiu, 26 la Targu Mures, Targoviste, Buzau, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Craiova si Targu Jiu, 24 la Braila, 18 la Constanta si 27 la Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *