Skip to content
Politică

Meteorologii vin cu vești proaste. Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii vin cu vești proaste. Cum va fi vremea în următoarele zile?

Astfel, Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare meteorologică pentru intervalul 15 martie, ora 06 – 18 martie, ora 06. În intervalul menţionat, valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată.

Pe parcursul nopţilor se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă în cea mai mare parte a teritoriului, dar îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării şi în zonele deluroase din sud.

În cursul zilei de marţi, 15 martie vor fi precipitaţii slabe, mixte în regiunile nordice, iar la munte va ninge.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vânt pentru mai multe zone din ţară.

Între orele 14:00 si 18:00, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa şi nordul judeţului Călăraşi, se vor semnala intensificări locale ale vântului cu rafale ce vor atinge 55…65 km/h, iar în zona de munte a judeţului Buzău vitezele vor fi de până la 75…80 km/h

Între orele 14:00 si 17:00, local în judeţul Tulcea, se vor semnala intensificări de vânt cu viteze ce vor atinge la rafală 55 – 65 km/h, iar între orele 14:00 si 17:00, în județele Vrancea și Galați, se vor semnala intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală 55-60 km/h, potrivit romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *