Târgoviște: Incendiu într-un apartament. Opt persoane evacuate, două duse la spital

pompierii 112
Sursa foto: ISU

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un apartament situat într-un bloc din Târgovişte, opt persoane fiind evacuate din imobil. Două persoane au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Dâmboviţa, incendiul a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un apartament din municipiul Târgovişte, pe strada Mihai Eminescu.

Acolo a intervenit Detaşamentul Târgovişte cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi,1 ambulanţă SMURD, iar SAJ DB cu un 1 echipaj.

”Ajunse la faţa locului echipajele de intervenţie au constatat faptul că ardea mobilier în interiorul apartamentului. În continuare s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Totodată, 8 persoane au fost evacuate, iar 2 persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportate la spital”, a precizat sursa citată, conform news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL