Skip to content
Puterea Știrilor Video

”Mie îmi miroase a abuz în serviciu”. Oana Florea (PSD) lansează acuzații către liberali: Au modificat efectiv legislația ca să poată organiza congresul

Inquam Photos / George Călin

Invitată în studioul ”Puterea Știrilor”, deputata PSD Oana Florea a criticat modul de desfășurare a Congresului PNL, susținând că în Guvern miroase a „abuz în serviciu”, ținând cont că au „mărit pragul până la 6 la mie pentru a putea organiza congresul în București”. Aceasta afirmă că este ”strigător la cer” ca numărul maxim de persoane care pot participa la o nuntă organizată în exterior să fie de 200, iar în cazul congresului să existe 5.000 de participanți.

„Mă uitam astăzi la știri și se vorbește atât de mult despre Congresul PNL din acest week-end, ca și cum ar fi ceva extraordinar de important pentru viața românilor. Eu cred că indiferent de cine câștigă aceste alegeri nu se va schimba nimic și nu va ieși nimic bun pentru România din treaba asta.

Ce credibilitate mai au acești oameni când au modificat efectiv legislația astfel încât să poată să organizeze acest congres cu 50% din capacitatea sălii. Să fim serioși, oamenii vor ieși în pauze și nu ai cum să distanțezi 5.000 de oameni. Își vor da cu siguranță măștile jos, vor bea apă, vor servi ceva, vor interacționa unii cu alții, se vor saluta, se vor strânge în brațe.

Mie îmi miroase a abuz în serviciu pentru că la nivel de Guvern au mișcat repede cifrele astfel încât să se poată încadra. Acum au mărit pragul până la 6 la mie pentru a putea organiza în București și eu cred că până duminică ajungem până la 4 la mie. Pe de altă parte, este un afront la adresa cetățeanului obișnuit care, ca să își facă o nuntă, până mai ieri nu avea voie în aer liber să invite 100-200 de persoane. Adică de la 100 de persoane până la 5.000 în interior e o diferență uriașă, iar după ce toate acestea se vor termina vor avea tupeul și obrăznicia să ceară oamenilor să respecte regulile, să nu iasă din case după ora 22, să nu mai organizeze botezuri, nunți și alte evenimente decât cu un număr foarte restrâns de membri de familie”, spune Oana Florea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *