Migranți prinși cu focuri de armă, în Timișoara

Sursa foto: Unsplash

Poliţiştii au reuşit să oprească cu focuri de armă o maşină care transporta 9 migranţi, dinspre Arad, spre Timişoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinşi, şi şoferul maşini, care are cetăţenie româno-moldovenească. Unul dintre migranţi a fost dus la spital. Trei migranţi au reuşit să fugă. 0 seconds of 1 minute, 38 secondsVolume 90%

Potrivt IPJ Timiş, poliţiştii de la Biroul Autostrăzi au urmărit maşina în care se aflau mai mulţi migranţi, pe o distanţă de 18 km. Agenţii au tras 9 focuri de avertisemnt, pentru a-i prinde pe fugari.

”La data de 6 aprilie 2024, în jurul orei 23:30, în nodul rutier de la km. 503, calea 2, poliţiştii Autostrăzii A1 Deva Nădlac au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducătorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia pe o distanţa de 18 km, între localităţile Giarmata-Remetea, până la intrarea în municipiul Timişoara.În timpul urmăririi, au fost executate 9 focuri de avertisment în plan vertical, existând indicii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. În sensul giratoriu de la aeroportul din Timişoara, autoturismul a intrat în coliziune cu alte două, după care s-a oprit în afara părţii carosabile, iniţial accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.A fost imobilizat şi identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cetăţean cu dublă cetăţenie română/moldovenească şi 6 persoane de naţionalitate străină. Trei dintre persoanele din autoturism au reuşit să fugă”, a transmis IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Citeste mai mult AICi

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL