Migrație în masă. Toți consilierii locali PDL dintr-un oraș merg la PSD

Toti consilierii locali democrat-liberali, inclusiv persoanele aflate pe lista de supleanti pentru Consiliul Local Bals a PDL au anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca s-au inscris in PSD.

Mariana Gheorghe a declarat ca a plecat de la PDL si s-a inscris in PSD pentru a forma majoritatea in Consiliul Local Bals alaturi de social-democrati cu care a apreciat ca poate conlucra, deoarece nu a putut sa colaboreze cu organizatia PNL din oras si cu primarul liberal al orasului, Madalin Teodosescu. 

„Primarul Madalin Teodosescu (PNL) a refuzat sa se intalneasca cu noi, reprezentantii PDL Bals, in ultimele patru luni, pentru a forma o echipa. Am avut numeroase incercari insa a fost imposibl, a fost de negasit, nu a participat la vreo intalnire, nu a fost posibil sa constituim o echipa PNL-PDL in Bals. Am suferit ca nu mai este PDL, dar deciziile au fost luate la nivel national fara sa fim consultati, le-am ascultat si am incercat sa colaboram si noi in plan local cu liberalii. La Bals acest lucru nu a fost posibil din cauza primarului. De aceea a trebuit sa gasesc o echipa cu care sa putem colabora si sa stopam abuzurile primarului care administreaza orasul dupa bunul plac si aceasta echipa este cea de la PSD”, a spus Mariana Gheorghe.

Mariana Gheorghe a primit o functie de vicepresedinte in cadrul PSD Bals iar colegii sai consilieri locali care au urmat-o la PSD sunt membri in Biroul politic al PSD Bals, organizatie de partid condusa de Catalin Matei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL