Skip to content
Sport

Mihaela Rădulescu a ajuns la poliţie! Care este motivul

După valul de critici care s-a abătut asupra ei, iată că acum Mihaela Rădulescu a ajuns şi la poliţie. De curând, diva de la Monaco a fost ameninţată de un om influent, cum susţine vedeta, fapt care a făcut-o să meargă de urgenţă la poliţie, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol.

Ameninţările nu o vizează, se pare, doar pe Mihaela Rădulescu, ci şi pe fiul ei, Ayan, în vârstă de 10 ani, informează click.ro.

Recent, aflată în Monaco, Mihaela Rădulescu a fost nevoită să meargă acolo la poliţie, deoarece, susţine şatena, situaţia a scăpat de sub control. Mihaela Rădulescu a făcut acest gest tocmai pentru a nu se ajunge la incidente neplăcute, pe viitor.

Mihaela Rădulescu şi-a speriat fanii cu mesajul următor:

Gata, începe! Am primit şi prima ameninţare faţă în faţă. Staţi liniştiţi, nu de la vreun telespectator care a crezut că se uită la „Viaţa spirituală”, ci de la unul dintre „domnii” despre care am scris cândva, aici. Omul era la cumpărături, în Monaco , unde şi locuieşte – sper că-şi cumpără ceva în dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror. Glumim, pamfletăm, dar omul chiar m-a ameninţat – aşa, „bărbăteşte”, ca de la infractor la femeie„, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, pe contul personal de Facebook.

Mihaela Rădulescu susţine că ameninţările vin din partea unui „om influent”, pe care ea îl cunoaşte foarte bine. Mai grav este că a venit în discuţie şi numele băiatului ei.

M-am dus la poliţia din ţărişoara asta, am relatat întâmplarea şi faptele care au generat-o. În ameninţare a pomenit şi de copilul meu, aşa că m-am gândit să vă spun şi vouă cam cât de josnici sunt unii, când sunt în panică. În continuarea vieţii şi a serii, s-auzim de bine şi de legile în vigoare, zic„, a mai scris Mihaela Rădulescu, pe reţeaua de socializare.

Totul se întâmplă după ce Mihaela Rădulescu a născut critici tot mai acide, prin tot ceea ce a făcut, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Atunci, noua jurată a acuzat o concurentă de 14 ani că ar fi prea grasă pentru sportul pe care îl practică. În plus, ea a ţinut cu tot dinadinsul să danseze lasciv în făină, imediat după dansul unei participante la concurs. În cele din urmă, în aceeaşi emisiune, Mihaela Rădulescu l-a sărutat pe gură pe unul dintre concurenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *