Skip to content
Magazin

Mihaela Rădulescu revine pe sticlă. Va prezenta o emisiune într-un nou format

Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV! După ce s-a retras din juriul emisiunii „Românii au talent”, loc ce a fost ocupat de Mihai Petre, Mihaela va avea un nou rol la postul de pe Pache Protopopescu. Aceasta a fost anunțată ca prezentatoare pentru „Ferma”, varianta transformată a show-ului „Ferma Vedetelor”.

„Ferma Vedetelor” se transformă! Noul format se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu a fost luat de Mihaela Rădulescu. Aceasta nu va fi singură la cârma emisiunii, ci alături de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme, „un lider în adevăratul sens al cuvântului”, scrie click.ro.

„Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a declarat Mihaela Rădulescu despre noua ei misiune de la PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *