Skip to content
Politică

Mihai Chirica, vizită-surpriză la Pro România: se va înscrie în partidul lui Victor Ponta?

Viva FM

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a participat, vineri, la şedinţa regională a partidului Pro România, desfăşurată la Iaşi, în calitate de invitat, afirmând că la un moment dat se va înscrie în “partidul cel mai favorabil Iaşiului“.

Mihai Chirica a venit, vineri, la reuniunea regională Pro România, desfăşurată la Iaşi, unde a fost invitat să ţină şi un discurs, însă n-a precizat dacă se va înscrie în formaţiunea condusă de Victor Ponta, potrivit news.ro.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus în faţa celor prezenţi în sală că Mihai Chirica a acceptat să fie prezent ca invitat, dar că şi-ar dori ca să devină membru al acestei formaţiuni politice.

La rândul său, Mihai Chirica a precizat că se bucură să vadă în sală mulţi membri de la filiala municipală a PSD, însă nu le-a spus celor prezenţi că se va înscrie în Pro România.

Chiar în timpul şedinţei Pro România de la Iaşi, Victor Ponta şi Mihai Chirica s-au retras într-o altă sală de la hotelul unde s-a desfăşurat reuniunea, unde au discutat timp de 20 minute.

Întrebat, ulterior, de jurnalişti dacă intenţionează să se înscrie în Pro România, Mihai Chirica a evitat un răspuns clar, însă a precizat că “democraţia se bazează pe partide serioase” şi că, la un moment dat, se va înscrie ”într-o formaţiune“.

“Rămâne să vedem şi care este partidul cel mai favorabil Iaşiului“, a spus Mihai Chirica, înainte de a părăsi hotelul unde a avut loc şedinţa Pro România.

Victor Ponta a afirmat că încearcă să-l convingă pe Chirica să vină la Pro România, însă a spus că edilul Iaşiului poate să rămână un primar independent foarte bun, după modelul lui Sorin Oprescu la Bucureşti.

Mihai Chirica a fost exclus din PSD la începutul acestui an, după ce a lansat în repetate rânduri critici virulente la adresa lui Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *