Mihai Constantin: Suma de 362.300 lei au fost alocată de Guvern pentru 60 de familii şi persoane singure

Sursa foto: X

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat, joi, că suma de 362.300 lei au fost alocată pentru 60 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii sau explozie, din 23 de judeţe. În plus, 956.600 de lei sunt alocaţi pentru 276 de familii şi persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite legate de sănătate sau alte cauze care pot conduce la apariţia riscului de excluziune socială.

Mihai Constantin a anunţat după şedinţa de Guvern că o Hotărâre luată de Executiv prevede suma de 362.300 lei au fost alocată pentru 60 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii sau explozie, din 23 de judeţe.

”Din această sumă, 4.000 de lei vor fi acordaţi ca ajutor de urgenţă unuia din proprietarii caselor afectate de explozia din localitatea Crevedia, în vara anului trecut. Mihai Constantin a precizat că motivul amânării acestei plăţi a fost că proprietarul nu se afla în ţară la acel moment şi abia acum va beneficia de acest ajutor.

În plus, 956.600 de lei sunt alocaţi pentru 276 de familii şi persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite legate de sănătate sau alte cauze care pot conduce la apariţia riscului de excluziune socială.

”Aceste familii se regăsesc în 28 de judeţe şi municipiului Bucureşti”, a mai spus Constantin.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: