Skip to content
Politică Video

Mihai Culeafă, într-o ipostază inedită. Despre familie și cine l-a îndemnat să candideze EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul celei mai recente ediţii a interviurilor video PSnews.ro a fost Mihai Culeafă, candidatul PNL la Primăria oraşului Pantelimon.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, liberalul a vorbit despre familia lui, declarând că, deși își sacrifică timpul cu familia, aceasta îl susține. Totodată, acesta a dezvăluit cine l-a îndemnat să candideze.

De asemena, Mihai Culeafă a explicat care este cel mai important proiect pe care ar fi dispus să îl implementeze cu prioritate dacă mâine ar câștiga alegerile.

Nu în ultimul rând, candidatul PNL la Primăria orașului Pantelimon a transmis un mesaj pentru alegători: „Culeafă pentru toți!”

(Minutele: 15:09 – 19:02)

Dan Bucura: Vorbiţi-mi un pic (aţi spus că sunteţi din Pantelimon, deci reprezentaţi de multă vreme zona aceea), vorbiţi-mi un pic de familia dumneavoastră, de membrii, prietenii, de cei care, până la urmă, ar trebui să vă susţină şi sentimental în campania asta?

Mihai Culeafă: Da. Familia mă susţine. Am doi copii – cum am spus, am 45 de ani…

Dan Bucura: Să vă trăiască!

Mihai Culeafă: Vă mulţumesc. Provin din lumea sportului – în tinereţe, am făcut un sport care formează caractere (rugby, mai exact)… Îmi doresc pentru Pantelimon înfiinţarea unei baze sportive. Pantelimonul dintotdeauna a fost o pepinieră pentru marii sportivi. Foarte mulţi prieteni din copilărie, foarte mulţi apropiaţi m-au îndemnat să fac acest pas: să candidez la funcţia de primar.

Dan Bucura: Din punct de vedere al familiei şi al celor apropiaţi… Şi bănuiesc că vă susţin, chiar ştiind că există riscul ca, odată câştigată această bătălie, să vă aibă un pic mai puţin în preajmă – va trebui să vă dedicaţi şi noului job, să spunem aşa.

Mihai Culeafă: Da. Fac multe sacrificii în acest sens: îmi sacrific timpul petrecut cu familia, multe sacrificii. Şi ei au înţeles acest lucru şi mă sprijină în totalitate.

Dan Bucura: Pe ultima parte a interviului, v-aş propune să vorbiţi de… Ştiu c-o să-mi spuneţi că sunt multe de făcut, dar unul, cel mai important şi – să-i spunem – de suflet proiect pe care sunteţi dispus să-l implementaţi cu prioritate dacă mâine aţi câştiga alegerile.

Mihai Culeafă: Cu prioritate, ar fi transportul – primul proiect. Îmi doresc să avem un transport civilizat, în condiţii de confort şi siguranţă a cetăţeanului. Sunt multe de făcut (aşa cum spuneaţi şi dumneavoastră), dar prioritar ar fi transportul, după care concesiunile. Şi apoi infrastructura rutieră, infrastructura de apă-canal. Vreau să construim o piaţă, vreau să construim o grădiniţă, vreau să construim un centru social. Avem foarte multe de făcut.

Dan Bucura: Dar pentru toate astea nu ştiu dacă o să vă ajungă cele 20 şi ceva de milioane, nu? Sunt destul de puţini bani – va trebui să implementaţi şi proiecte europene, nu?

Mihai Culeafă: Sigur că da. Cu siguranţă, vom atrage fonduri europene, vom avea un parteneriat cu Consiliul Judeţean (pentru construirea unei grădiniţe), vom avea un parteneriat cu Serviciul de Apă-Canal (pentru extinderea reţelelor de apă-canal), mai ales că, din câte ştiu eu, se vor aloca fonduri europene pe apă-canal în Ilfov de aproximativ 200 de milioane de euro din bani europeni.

Dan Bucura: Deci perspectivele sunt frumoase. Bun. Şi, pe final, un mesaj pe care l-aţi transmite către acei alegători care ar trebui să vină şi să pună ştampila pe dumneavoastră în duminica votului care ar fi?

Mihai Culeafă: Un mesaj ar fi că le-aş cere să-mi acorde şi mie o şansă, pentru a le demonstra că sunt un bun manager şi un bun gospodar. Şi să fie alături de mine, pentru că şi eu o să fiu alături de ei la momentul potrivit. Deci Culeafă pentru toţi.

Dan Bucura: Vă doresc succes şi vă mai aşteptăm cu drag, de câte ori găsim lucruri interesante să le dezbatem.

Mihai Culeafă: Vă mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *