Skip to content
Politică

Mihai Culeafă (PNL) face presiuni pentru rezolvarea transportului public în comun EXCLUSIV DOCUMENT

Mihai Culeafă, președintele Partidului Național Liberal Pantelimon face presiuni pentru rezolvarea transportului public în comun.

Se dau lupte acerbe pentru reintroducerea Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) în localitatea ilfoveană Pantelimon.

Astfel, PNL Pantelimon, prin președintele său Mihai Culeafă și singurul consilier local la Primăria Orașului Pantelimon, Dănuț Manole, face un pas important în acest sens.

Printr-o solicitare către conducerea RATB, consilierul local Dănuț Manole face presiuni pentru înființarea liniei de RATB 404 (Granitul-Pantelimon) care să faciliteze transportul în comun al locuitorilor orașului Pantelimon.

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, adresa de răspuns din partea conducerii RATB:

descărcare (1)

De altfel, proiectul de hotărâre privind înființarea unui serviciu de transport public în Pantelimon care să fie asigurat de autobuzele RATB a fost înaintat, totul depinzând acum de lucrările de infrastructură prin care se poate finaliza în timp util acest demers.

Însă, singurul care pare să se opună este primarul în funcție, Marian Ivan, care nu a luat nici până acum hotărârea în Consiliul Local.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *