Skip to content
Economie

Mihai Daraban (CCIR) acuză ”o campanie de dezinformare dusă la extrem” în cazul terenului de la Romexpo

Inquam Photos / Alexandru Busca

Planurile pentru revitalizarea zonei unde se află acum pavilionul expozițional Romexpo au determinat o campanie de dezinformare dusă la extrem împotriva Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat, la Newsweek LIVE, președintele CCIR Mihai Daraban.

Mihai Daraban a explicat, la Newsweek LIVE, de ce a retrimis președintele României în Parlament legea CCIR, care sunt planurile pentru complexul Romexpo și cum se poate debloca situația.

“Am fost victima unor dezinformări duse la extrem. Nu am crezut că poate fi în acest hal răstălmăcit un adevăr, aproape istoric. Să nu ții cont de faptul că acest teren a fost dintotdeauna al Camerei de Comerț a României, să nu ții cont de faptul că deasupra acelui teren, în forma lui de gazon, să admitem, există platforme, există clădiri care sunt proprietate privată, sunt în contabilitate. M-a surprins foarte mult. Am învățat despre celebra sintagmă cenzura prin omisiune. Se aplică cu vârf și îndesat în cazul nostru. S-au șters zeci de ani de istorie”, a precizat președintele CCIR Mihai Daraban.

Legea din 1990 prin care a fost organizată Camera de Comerț și Industrie a României are multe lacune și era necesar un act normativ nou, care să aducă situația la zi, a mai precizat acesta.

1 comentariu la “Mihai Daraban (CCIR) acuză ”o campanie de dezinformare dusă la extrem” în cazul terenului de la Romexpo

  1. @ De când CCIR este ONG cu activitate economică are obligația de a plăti redevență pentru terenurile de stat care i-au fost atribuite și pe care le folosește , ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *