Mihai Diaconu, secretar de stat la Finanţe, favorit să preia conducerea ANAF odată cu trecerea agenţiei la PSD

ANAF
ANAF. Sursa foto: FACEBOOK/ANAF

Secretarul de stat de la Ministerul Finanţelor Mihai Diaconu ar urma să preia conducerea ANAF în contextul în care, ca urmare a schimbărilor ce au loc ca parte a rotativei guvernamentale, postul de preşedinte al ANAF ar trebui să revină în perioada următoare PSD, potrivit informaţiilor Profit.ro. Au fost luate în calcul pentru conducerea Fiscului şi numele lui Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei ANAF pentru mari contribuabili şi fost ministru al Finanţelor, dar şi cel al Nicoletei Cârciumaru, numită recent vicepreşedinte ANAF cu scopul îmbunătăţirii colectării de venituri la bugetul statului.

Secretarul de stat de la Ministerul Finanţelor Mihai Diaconu ar urma să preia conducerea ANAF în contextul în care, ca urmare a schimbărilor ce au loc ca parte a rotativei guvernamentale, postul de preşedinte al ANAF ar trebui să revină în perioada următoare PSD, potrivit informaţiilor Profit.ro. Au fost luate în calcul pentru conducerea Fiscului şi numele lui Ionuţ Mişa, şeful Direcţiei ANAF pentru mari contribuabili şi fost ministru al Finanţelor, dar şi cel al Nicoletei Cârciumaru, numită recent vicepreşedinte ANAF cu scopul îmbunătăţirii colectării de venituri la bugetul statului.

Autor

  • Ada Zamfir

    Redactor, Jurnalistă cu experienţă de peste 20 de ani în presă. După studii în comunicare în Turcia, a debutat în 2011 în presa autohtonă. A activat la agenţiile de presă Mediafax şi News.ro.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL