Skip to content
Politică

Mihai Fifor a dezmințit zvonurile privind `blatul` dintre PSD și președinte: A comparat-o pe Dăncilă cu Ștefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman Pașa

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a demontat, vineri, zvonurile privind existența unui „blat” între social-democrați și președintele Iohannis, și a comparat situația cu bătălia de la Podul Înalt din 1475 dintre Ștefan cel Mare și turcii conduși de Suleiman Pașa, scrie b1.ro.

Cum ar fi, nea Mitică (Dumitru Buzatu – n. red.), să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman și se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ștefan cel Mare, știi? Cam așa ar fi și acuma: să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis ca să ne batem cu premierul României. Ar fi o aiureală totală”, a spus Mihai Fifor, la Vaslui, acolo unde participă, alături de premierul Dăncilă, la alegerile pentru noua conducere a organizației locale, potrivit g4media.ro.

Social-democratul susține că nici măcar cei care au lansat „prostia” în spațiul public „nu sunt foarte convinși de ce au spus”.

Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinși de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumițe de genul acesta. Asta nu trebuie să ne oprească din ceea ce ne-am propus și cred că nu are nimeni vreun dubiu în sală că ne-am propus să câștigăm alegerile pentru președenția (sic!) României. Cred că o merităm, cred că PSD, după foarte multă vreme, merită acest lucru”, a mai spus Fifor, potrivit g4media.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *