Skip to content
Politică

Mihai Fifor anunță că un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat luni pe Facebook cu un milion de român şi-au arătat susţinerea faţă de măsurile propuse de PSD şi că au semnat Pactul pentru bunăstare. În afară de social-democraţi, niciun alt partid nu a semnat pactul.

Un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD! Un milion de români susţin măsurile propuse de noi, îşi doresc pensii şi salarii mai mari şi programe dedicate tinerilor antreprenori. Un milion de români vor să aibă un trai mai bun în ţara lor şi siguranţa că niciun partid din opoziţie nu le va lua din bani. Le mulţumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers şi au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm”, a subliniat Mihai Fifor pe Facebook, informează adevarul.ro.

La începutul lunii septembrie, liderul PSD Viorica Dăncilă a propus partidelor semnarea „Pactului Naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca „oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”.

Ulterior, după ce nu a semnat niciun partid, social-democraţii au transformat pactul într-o petiţie şi au îndemnat populaţia să o semneze. Deşi Mihai Fifor afirmă că petiţia a fost semnată de un milion de români, online lucrurile stau altfel. Pe site-ul petiţie.ro documentul iniţiat de PSD are doar 7379 de semnături.

1 comentariu la “Mihai Fifor anunță că un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD

  1. Un milion au semnat dar mai sunt peste 7.000.000 de români care susțin proiectul (dar, spre regretul nostru … nu au reușit să intre în posesia proiectului)
    PSD crează și asigură stabilitate și prosperitate cetățenilor României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *