Skip to content
Politică

Mihai Fifor anunță o achiziție importantă de Ziua Armatei Române: despre ce înzestrare militară este vorba

flux24.ro
" "

În data de 25 octombrie se sărbătorește Ziua Armatei Române. Ministrul Apărării Mihai Fifor a participat joi seară în cadrul unei emisiuni de televiziune, iar două din temele discutate au fost respectul de care beneficiază Armata Română pe plan extern cât și achizițiile militare.

Concret, Mihai Fifor a anunțat că săptămâna aceasta vor mai fi achiziționate trei Sisteme de Rachete Patriot. Mai mult, anul acesta vor putea fi văzute la parada militară opt noi transportoare blindate.

" "
" "

„Săptămâna aceasta mai achizițoonăm trei Sisteme Patriot. Anul acesta intră primele transportoare blindate. Vor putea fi văzute opt dintre ele la parada militară de pe 1 decembrie”, a spus ministrul Apărării.

Totodată, Mihai Fifor a subliniat respectul pe care SUA îl are în raport cu militarii români, depsre care au menționat că în teatrele de operațiuni nu au niciun fel de emoții cu aceștia alături.

”Pot spune fără niciun fel de rețineri că Armata României nu este cu nimic mai prejos de orice armată aliată. Nu o spun eu, ci aliații noștri. Pentru că indiefern unde mergi și discuți militarii români, asta se spune. Sunt militari care nu te lasă la greu, care sunt perfecți pregătiți pentru a face față în orice situație operațională. SUA ne-au spus tranșant, cu România alături în teatrele de operațiuni nu avem niciun fel de emoții”, a declarat Mihai Fifor, potrivit antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *