Skip to content
Politică

Mihai Fifor: PSD susține cu tărie deschiderea școlilor și condamnă nepăsarea criminală a actualei puteri

Inquam Photos / Adriana Neagoe

Președintele PSD Arad, Mihai Fifor, spune că PSD susține cu tărie deschiderea școlilor și condamnă nepăsarea criminală a actualei puteri.

„Iohannis-PNL au închis haotic școlile și vor să le redeschidă la fel de haotic! Nimic nu e pregătit deși de luni de zile era evident că urmează, firesc, ca școala să reînceapă normal.

Nici măcar 10% dintre cele 300.000 de cadre didactice din România nu au fost vaccinate deși ar fi trebuit să aibă prioritate, ca personal esențial. Ba, mai mult, ministrul Sănătății a anunțat că profesorii nu vor mai fi vaccinați în februarie. Nu există nici un plan și nici resursele necesare pentru testarea masivă  a elevilor si profesorilor, așa cum e în Europa.

Așadar guvernul Cîțu  nu e în stare nici să vaccineze și nici să asigure testarea rapida a dascălilor și a copiilor astfel încât să existe o minimă siguranță în școli, lucru condamnabil și contrar practicilor europene.

Brambureala extrem de mare și de periculoasă este întreținută și de atitudinile contradictorii ale membrilor guvernului: ministrul Sănătății refuză să se pronunțe în legătură cu deschiderea școlilor și să discute acest aspect  cu ministrul Educației, deși sunt parte a aceluiași guvern. Este inadmisibilă fuga lui Voiculescu de responsabilitate.

PSD susține cu tărie necesitatea deschiderii școlilor și condamnă delăsarea și nepăsarea criminală, ale actualei puteri, care se dovedește incapabilă să anticipeze și să ia minimele măsuri pentru ca școala să reînceapă normal, în condiții de siguranță”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

1 comentariu la “Mihai Fifor: PSD susține cu tărie deschiderea școlilor și condamnă nepăsarea criminală a actualei puteri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *