Skip to content
Politică

Mihai Fifor, replică la atacurile lui Robert Negoiță la adresa PSD: A călcat în picioare partidul

flux24.ro

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că membri ai CEx au reacționat față de faptul că Robert Negoiță de luni de zile iese în spațiul public și „calcă în picioare” tot ceea ce înseamnă PSD, spunând că nu se poate să afirmi că „Guvernul e hoț, e ticălos” sau premierul „e într-un fel sau altul”.

Ce s-a întâmplat ieri în CEx au fost două sancțiuni. Una pentru colegul și prietenul meu, recunosc, Robert Negoiță. Suntem prieteni și nu văd de ce nu am fi în continuare, dar nu poți să îți ataci la nesfârșit propriul partid, că nu se poate. Eu zic că au fost luni întregi în care Robert Negoiță a atacat partidul din care face parte, pe bună dreptate, poate nu. Dar vino și spune asta în partid. Faptul că ieși în spațiul public, că te duci la un post de televiziune și calci în picioare tot ce înseamnă acest partid, din care faci parte, nu e în regulă. Colegii din CEx au reacționat. Știți ce au spus colegii? «Domnule dar până când? Că am tot tăcut». Guvernul e hoț, e ticălos, prim-ministrul e într-un fel sau altul. Domnule, nu se poate așa ceva. Și colegii săi de organizație au propus această sancționare. Nu l-a dat nimeni afară pe Robert Negoiță. Au propus suspendarea pe 6 luni din membru de partid”, a declarat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.

Referitor la Șerban Nicolae secretarul general al PSD a spus că acesta și-a pierdut și funcția de președinte al Comisiei juridice, nu doar cea de lider al grupului PSD la Senat.

Iar Șerban Nicolae o dată și-a pierdut funcția de președinte al Comisiei juridice și e a doua oară când își pierde funcția de lider de grup. Nu l-a dat nimeni afară. Nu l-a oprit nimeni niciodată cineva pe Șerban Nicolae să vorbească vreodată. Este colegul și prietenul meu de grup, de Senat. Suntem de aproape 9 ani iată împreună în Senatul României. Deciziile sunt oficializate. Sunt decizii ale CEx aplicat de îndată. CEx a decis ca până la intrarea în sesiunea de toamnă, atunci când statutul spune că grupul senatorial își alege un lider, conducerea interimară a grupului a fost asumată de unul dintre viceliderii aprobați. E vorba de colegul meu senatorul Mazilu de la Mehedinți”, a explicat Fifor.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, iar pe Șerban Nicolae să îl schimbe din funcția de lider al senatorilor PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *