Skip to content
Politică

Mihai Fifor, revoltat după numirea lui Ponta în funcţia de SGG: este o acţiune ilegală

fifor.ro

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a ieşit la rampă după ce Sorin Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta în funcţia de secretar general al Guvernului.

Fifor a anunţat vineri noaptea că Parlamentul va fi convocat duminică după-amiaza pentru a fi citită moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

PSD a transmis,vineri, că premierul Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în  „tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului”, fiind o acţiune ilegala şi neconstituţională.

„PSD condamna categoric tentativa ilegala si neconstitutionala a celor doi fosti membri ai partidului, Sorin Grindeanu si Victor Ponta, de a prelua puterea executiva a statului roman. In toate aceste actiuni ilegale, cei doi nu reprezinta Partidul Social Democrat si nu au niciun drept sa angajeze numele partidului intr-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice si constitutionale„, potrivit Hotnews.

Liderii social-democrati spun că niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să intreprindă aceste acţiuni ilegale, „ceea ce inseamna ca cei doi actioneaza strict in nume propriu, avand intreaga raspundere, de orice natura, pentru faptele lor„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *