Skip to content
Politică

Mihai Fifor și-a dat demisia

După ce mai multe informații îl dădeau ca și plecat după CEx-ul PSD, vicepreședintele PSD, Mihai Fifor, și-a dat demisia de la Ministerul Apărării Naționale.

Fifor a susținut că va merge la partid pentru a întări echipa social-democraților.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni urmând să discute activitatea ministerelor, remanierea guvernamentală, noi numiri pe funcţii în interiorul partidului, dar şi eventuale sancţiuni împotriva Gabrielei Firea, critic vehement al liderului partidului, Liviu Dragnea

După ce s-a vehiculat că Gabriela Firea va rămâne fără funcțiile de conducere din partid, potrivit Digi24, după discuțiile de duminică seara, conducerea PSD a decis ca 4 miniștri să fie remaniați: Dănuț Andrușca, Mihai Fifor, Paul Stănescu și Lucian Șova. Potrivit aceleiași surse, ministrul Justiției, Tudore Toader, va rămâne în Guvern.

Mihai-Viorel Fifor, ministru al Apărării, are 47 de ani, este senator de Arad şi a condus din iunie ministerul Economiei, în subordinea căruia se află mai multe companii naţionale de armament care au negociat în ultima vreme contracte cu firme străine interesate să producă echipamente militare în România. În Parlament, în 2017 a condus Comisia de anchetă a alegerilor din 2009, comisia de Transporturi, iar în martie 2014, Fifor a fost ales preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *