Skip to content
Politică

Mihai Gâdea reacționează după scandalul cu Julio Iglesias jr.

La mai bine de două zile de la scandalul ce revoltat o ţară întreagă, directorul Antenei 3 și-a cerut scuze pe contul de Facebook.

Mihai Gâdea, directorul Antenei 3 şi cel care a realizat interviul cu Julio Iglesias Jr., în care l-a „învăţat” pe fiul celebrului star internaţional câteva expresii în limba română, printre care şi „Jos Băsescu!”, s-a gândit să-şi ceară scuze publice şi să explice gestul controversat, prezinta evz.ro.

În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București.
Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!„, a scris Gâdea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *