Skip to content
Politică

Mihai Mălaimare se retrage din UNPR: „Am fost un dobitoc!”

Actorul Mihai Mălaimare şi-a anunţat pe Facebook demisia din UNPR, după fuziunea prin absorbţie a partidului cu PMP.

Acesta susține că a fost dezamăgit de fuziune şi că a preferat să-şi dea demisia decât să fie coleg de partid cu Traian Băsescu.

„In urma cu ceva timp, din motive pe care nu are rost sa le mai explic am intrat in UNPR. Aveam eu niste explicatii, nu mai are rost sa mi le amintesc. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla… Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin posta electronica dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte. Nimic. Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: „ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?” lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum: am fost un dobitoc!”, a scris actorul, pe pagina personală de Facebook.

 

2 comentarii la “Mihai Mălaimare se retrage din UNPR: „Am fost un dobitoc!”

  1. D-le Malaimare,sa stii ca alde Basescu a fost timp de 10 ani presedintele Romaniei votat constant de peste 5 milioane de romani.Nu stiam ca esti dobitoc ,dar acum cind vorbesti la per tu si dispretuitor despre presedintele Romaniei,cred ca ai dreptate!!!

  2. Insa dumneavoastra, domnule „costel”(vedeti, va respect desi nu sunteti nici actor si nu ati fost nici presedinte) nu o sa puteti recunoaste niciodata! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *