Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, rămâne sub control judiciar 

Mihai Pascu
Sursa foto: INQUAM / George Calin

Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, rămâne sub control judiciar. Judecătorii au respins cererea acestuia ca fiind neîntemeiată.

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar după ce a dat cu motocicleta peste jurnaliști, în fața DIICOT. Ulterior, acesta a cerut magistraților o măsură mai blândă. Politia Capitalei s-a autosesizat după ce Mihai Pascu a accelerat cu motocicleta şi a intrat în grupul de jurnaliști, la ieșirea din sediul DIICOT, acolo unde a fost audiat în calitate de martor.

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit Antena 3.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL