Skip to content
Media

Mihai Petre părăsește juriul de la Românii au talent, după doi ani de la revenire. Cine îi ia locul?

Facebook/Mihai Petre

Mihai Petre se desparte de emisiunea Românii au talent, scrie TVMania care citează un mesaj postat de Petre pe Instagram. „Juratul cel rău” pleacă la două sezoane de la revenirea în show.

O actriță și fostă prezentatoare și producătoare ProMotor îi va lua locul în show. Este vorba despre actrița Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adi Mutu.

Sezonul 11 Romanii Au Talent nu ma va mai gasi la masa juriului.

Mulțumesc @pavelbartos @smiley_omul @andra, @andimoisescu, @f.calinescu, multumesc intregii echipe @romaniiautalent, @protv_romania, si voua, cei care ati confirmat de fiecare data ca Romanii Au Talent este fara indoiala cel mai bun show-ul de entertainment din Romania.

Mult succes in noul sezon si in noua formula! Va asigur ca ne vom revedea curand”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

El a jurizat în ultimele două sezoane alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. A revenit, din nou la masa juriului, după patru ani de la prima plecare, din 2014. În 2018, se întorcea pe locul lăsat liber de Mihaela Rădulescu.

Dans, Românii au talent, iar dans, iar Românii au talent

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013). Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars – Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraților cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu, a avut doar un sezon la Pro TV.

O fostă prezentatoare ProMotor în locul său

Locul său la masa juriului va fi luat de Alexandra Dinu (fost producătoare a emisiunii ProMotor în 2004), scrie TVMania. Este actriță și de-a lungul carierei a jucat în zece seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Ea a fost căsătorită la începutul anilor 2000 cu fotbalistul Adrian Mutu.

Emisiunea Românii au talent se pregătește de startul filmărilor pentru sezonul 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *