Skip to content
Politică

Mihai Răzvan Ungureanu reacționează după incidentul cu găinile din curtea ACL

Prim-vicepreședintele al PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, a comentat pe pagina sa personală de Facebook incidentul petrecut marți, când în curtea ACL au fost eliberate mai multe găini.

Înainte de sosirea la sediul ACL a președintelui Partidului Popular European, Joseph Daul, în sediul de partid de pe șoseaua Kiseleff, au fost eliberate găini de gâtul cărora au fost legate bilețele cu mesaje pentru prezidențiabilul Klaus Iohannis. Toate mesajele de pe bilețele au făcut referire la faptul că acesta ar refuza să participe la dezbaterea finală între competitorii pentru funcția supremă în stat.

„PSD-ul ne mai dă încă o dovadă a primitivismului de campanie. Gestul lor nu este doar abject, este absolut mârșav. Partidul-stat nu are legătură cu nimic din ce înseamnă adevărata doctrină a socialismului. Adevăratele valori ale socialismului nu înseamnă dezbinarea unei națiuni, nu înseamnă instigarea la ură, nu înseamnă antisemitism și naționalism bolnăvicios, nu înseamnă specularea temerilor, nu înseamnă îndoctrinare, nu înseamnă manipulare! PSD murdărește totul în jur. Democrația și drepturile românilor sunt târâte în noroiul unui comunism disimulat. Populismul frizează orice limită a raționalului. Interesele națiunii nu există decât în măsură în care satisfac bunăstarea unei găști de impostori penali. PSD își bate joc de România! Victor Ponta este cel mai toxic produs al unui socialism contrafăcut!”, a scris Mihai Răzvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

3 comentarii la “Mihai Răzvan Ungureanu reacționează după incidentul cu găinile din curtea ACL

  1. Acum , omul trebuie inteles–e suparat—el primise telefon–ca se descarca—vaca kobe–dar trnsportul a fost interceptat de TOKES .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *