Skip to content
Politică

Mihai Răzvan Ungureanu revine pe scena politică românească după aproape 3 ani. Atacuri la Crin Antonescu

După aproape 3 ani în care a fost absent de pe scena politică în urma demisie din fruntea Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu revine printr-o serie de postări politice pe Facebook.

În acestea Ungureanu se întreabă care sunt criteriile după care partidele îşi aleg candidaţii de pe listele de europarlamentare şi lansează şi un atac dur la Crin Antonescu şi intenţia acestuia de a ajunge în Parlamentul European.

”Crin Antonescu, de ce nu îți vezi de ale tale? De ce vrei să fii europarlamentar? Ce meserie ai?”

„Care sunt criteriile după care partidele actuale ar trebui să își construiască lista de candidați la Parlamentul European?”

„Ce fel de reprezentare ar trebui să aibă România la alegerile europarlamentare? După ce criterii sunt alcătuite listele?”

„O sută de ani de când România e mare. Astăzi?”, sunt cele 4 postări.

Mihai Răzvan Ungureanu nu a mai jucat niciun rol pe scena politică după retragerea misterioasă din 2016 din fruntea SIE, pusă de mulţi pe seama unui conflict cu Klaus Iohannis. Anterior, acesta a deţinut pentru scurt timp în 2012 funcţia de premier.

1 comentariu la “Mihai Răzvan Ungureanu revine pe scena politică românească după aproape 3 ani. Atacuri la Crin Antonescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *