Skip to content
Politică

Nume surpriză propus pentru a intra în Guvernul PNL

Liderii PNL încep să vehiculeze nume pentru a face parte din noul Guvern, în cazul în care reușesc să dărâme cabinetul Ponta.

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu s-a aflat vineri în Arad, circumscripția electorală pe care o reprezintă în Parlament. Acolo, într-o conferinţă de presă,  Ungureanu a declarat că își dorește să-l vadă pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, într-un viitor Guvern PNL.

De asemenea, acesta a mai declarat că ca este necesar ca PNL sa se intareasca la nivel central, pentru pregatirea unui guvern.

„Nu mai vreau sa-l vad pe Gheorghe Falca la Arad, ci la Bucuresti. La Arad si-a facut treaba. Vreau sa vad lupta deschisa pentru succesiune la Primaria Arad, iar pe domnul primar Falca vreau sa il vad asumandu-si un mandat ministerial”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Prezent in aceeasi conferinta de presa, primarul Gheorghe Falca nu a comentat aceste afirmatii.

Gheorghe Falca este primar al Aradului din 2004 si este copresedinte al PNL Arad.

4 comentarii la “Nume surpriză propus pentru a intra în Guvernul PNL

  1. Acest Gelu , care iubeste Gelul incepe sa arate adevaratul rost al alegerii mutantului handicapat de Iohannis !! Va deveni doar un simplu paravan ca cei din fostii PD-l sa revina in posturile in care au distrus TOATA tara asta minunata !!! Udrea perversa pe cand in guvernul pe care Iohannis , seful capsunarilor , il va aproba ca deh este presedentile ales ???? Ales de capsunari !!!!

  2. Nu va agitati inca…lasati omul (la IOHANNIS ma refer ) sa fie investit , si apoi sa nceapa sa si faca treaba…nu dati deja cu pietre n el…vazand ce persoana si a ales ca si purtator de cuvant ( Tatiana Niculescu Bran ) , eu unul sant convins ca si va alege oamenii potriviti in jurul lui…astia ca MRU pot tot da din gura ca o fac degeaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *