Skip to content
Politică

Mihai Ţâbuleac vrea „uniune electorală”: „Sunt împotriva atâtor duşmănii”

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Mişcării Populare (MP), Mihai Ţâbuleac vrea”uniune electorală: „Sunt împotriva atâtor dușmănii”.

Astfel, secretarul general al MP susţine necesitatea unei colaborări pre-electorale şi post – electorale între partidele de centru-dreapta.

Mai mult, el a afirmat că nu se poate discuta în acest moment de o fuziune între MP şi Partidul Naţional Liberal, însă crede că ‘se poate discuta de alianţe electorale’, informează Agerpres.ro

‘Eu cred că în ceea ce priveşte colaborarea dintre partidele politice care ţin de zona de centru-dreapta se fac doar declaraţii. Nişte paşi serioşi se vor face doar atunci când despre o eventuală colaborare se va discuta în structurile statutare ale partidelor. Eu cred că această colaborare este necesară. Sunt împotriva atâtor duşmănii, sunt împotriva acestor tensiuni care de cele mai multe ori pleacă de la ambiţii sau resentimente care ţin de persoane şi nu de partide. E datoria politicienilor faţă de cetăţenii pe care îi reprezintă să renunţe la resentimente şi la vrăjmăşie şi să discute de colaborare în interesul cetăţeanului’, a afirmat Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *