Skip to content
Sport

Mihai Teja nu se sperie de presiunea lui Gigi Becali: Şi la Gaz Metan eram schimbat după trei etape

Tehnicianul Mihai Teja nu este foarte afectat de presiunea pe care o va face patronul FCSB Gigi Becali asupra sa. Antrenorul consideră că presiune din partea patronilor există peste tot, chiar şi la Liga a II-a.

“Presiune există peste tot şi la Gaz Metan după trei etape eram înlocuit cu Flavius Stoican. Şi la Liga a II-a e presiune, pentru că peste tot se vrea rezultate. Pentru un antrenor am ştiut foarte bine de la început în ce ne băgăm şi ştim foarte bine ce riscuri există. Presiune există peste tot, cu ctât mai mult la echipele mari, uunde trebuie să câştigi fiecare meci. Mi-a asumat responsabilitatea. Responsabilitatea este a mea pentru tot ceea ce se întâmplă. Fiecare are o părere, eu vreau să arăt mai mult pe teren”, a spus Teja Într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte strategia transferurilor, Teja îl lasă pe Gigi Becali să decidă, spunând că patronul este cel care negociază.

“Nu ştiu ce să vă spun despre jucători pentru că domnul Becali se ocupă de negocieri şi sume, eu sunt antrenorul echipei. Vorbesc cu domnul Becali, dânsul ştie foarte bine dacă se pot aduce unul sau doi jucători pentru a avea dubluri pe posturi. Dacă vor fi aduşi foarte bine, dacă nu am un lot foarte bun. Am avut timp să analizez lotul Stelei, mai sunt vreo două posturi care trebuie dublate, fundaş central şi un fundaş dreapta. Nu ştiu nimic despre plecarea lui Benzar”, a mai spus Mihai Teja.

Lotul echipei FCSB s-a reunit miercuri la complexul sportiv din comuna Berceni şi urmează să plece joi într-un cantonament în Spania, până pe 24 ianuarie, unde va susţine 3 meciuri de pregătire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *