Skip to content
Politică

Mihai Tudose acuză: Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose comentează, duminică, negocierile pentru formarea unei majorităţi şi a noului Guvern, catalogându-le drept ”Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac”. ”Luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii”, afirmă Tudose.

”Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac. Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii”, a scris, duminică, pe Facebook, Mihai Tudose.

" "
" "

Acesta susţine că, în timp ce la Vila Lac ”se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi”.

Negocierile între PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a noului Guvern au fost sistate, duminică, după numai două ore.

Formaţiunile politice nu au ajuns la un acord, iar Alianţa USR PLUS a anunţat delegaţia care va participa la consultările de la Cotroceni şi se pare că-l va propune premier pe Dacian Cioloş.

Între timp, senatorul PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook că anul 2021 va fi ”cu linişte politică, cu reforme, cu dialog”.

La rândul lor, reprezentanţii UDMR au precizat că discuţiile s-au blocat la numele premierului.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *