Skip to content
Politică

Mihai Tudose către Dragnea: Dacă eşti bine văzut de oameni, du-te cu Irina la mall

" "

Foștii lideri ai PSD, aflați acum în partidul condus de Victor Ponta, fac dezvăluiri din culisele discuțiilor cu Liviu Dragnea. Fostul vicepreședinte al PSD, Adrian Țuțuianu, a povestit o discuție purtată între Mihai Tudose, fostul premier, și președintele PSD, explicând că acesta nu mai poate ieși în public fără să fie huiduit.

Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuție în partid când încă nu plecasem, i-a spus: ‘Băi, dacă ești așa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina și du-te la mall. Că noi ne-am dus și nu ne-a înjurat nimeni”, a povestit Țuțuianu, într-o conferință de presă.

" "
" "

Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate și prin orașe sunt opțiuni excluse. Liviu Dragnea și consultanții lui știu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriașă”, a spus fostul președinte al CJ Dâmbovița, referindu-se la blocarea orașului Târgoviște, duminică. pentru mitingul PSD, de teama protestelor: ”E pentru prima dată când orașul Târgoviște a fost blocat în acest mod. Și eu am făcut mitinguri electorale, și ioan Stan, Dumnezeu să-l ierte, a făcut mitinguri electorale, și Florin Popescu a făcut mitinguri electorale, nimeni nu și-a permis să blocheze un oraș de la ora 9 până la ora 15. N-am văzut în viața mea atâția polițiști la fiecare intersecție, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgoviște și erau pitiți prin toate tufișurile, 6-7 polițiști la fiecare intersecție din oraș este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a orașului pentru că nu au avut acces în nicio direcție. Este inacceptabil așa ceva

Conducerea Poliției Dâmbovița a dovedit încă o dată că este subordonată total camarilei conduse de Rovana Plumb și Andrei Plumb (fiul Rovanei Plumb – n.n.). Au fost dispozitive de polițiști uriașe pe străzi, lucru care este inadmisibil în România”, a spus Țuțuianu, conform digi24.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *