Skip to content
Politică

Mihai Tudose, concluzii alarmante după intervenția jandarmilor la Topoloveni: Un exemplu clar de început de instaurare a dictaturii

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea şi a PSD după evenimentele de vineri de la Topoloveni când protestatarii au fost ridicaţi cu duba de jandarmi pentru a nu deranja mitingul PSD la care participa şi Dragnea.

„România merită mai mult! Mult mai mult decât să fie condusă de Dragnea și Carmen Dan care au dus ,,dragostea“ de români la un nivel de neimaginat într-o țară democrată: cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba…. Ceea ce s-a întâmplat la Topoloveni trebuie să rămână în conștiința românilor ca un exemplu clar de început de instaurare a dictaturii… E prea mult… Hai la vot…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Reamintim că aproximativ 20 de persoane care îl aşteptau pe Dragnea cu bannere şi scandau împotriva PSD au fost ridicate de jandarmi, vineri, înainte de mitingul PSD de la Topoloveni, Argeş, la care urma să vorbească şi Liviu Dragnea.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *