Skip to content
Politică

Mihai Tudose desfiinţează alianţa de dreapta: Pe Cîţu nu îl prinde paltonul de primăvară, Voiculescu zici că e Elodia, îl caută lumea

antena3.ro
" "

Deputatul PSD Mihai Tudose compară felul în care funcţionează coaliţia de dreapta pe care a comparat-o cu un autobuz şcolar, cu două volane, de care trag în direcţii diferite doi şoferi, un altul pune benzină în mers şi un altul mută copiii dintr-o parte în alta.

Ei au mai fost la putere, cei de dreapta la un loc, în ’96-2000. Când au terminat exerciţiul puterii nu au mai intrat în parlament. Cei care erau cap de listă, locomotiva PNŢCD, acum locomotiva este PNL. Se va repeta scenariul. În ţară avem pandemie, şcoli închise, inundaţii, viituri. Marea declaraţie de astăzi care a fost? Amânăm discuţiile pentru împărţit prefecţii şi secretarii de stat. Superb! Asta îi preocupă.

" "
" "

Va fi spectacol. Nu e niciun grad de compatibilitate între ei (PNL, USR, PLUS, UDMR), nimic. Pasarea responsabilităţii va fi sport naţional, până în martie. Vor exista fricţiuni în actul guvernamental şi noi toţi vom deconta asta. Şi ei, şi preşedintele care a făcut chestia asta„, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.

Întrebat dacă actualul Guvern va rezista patru ani, Mihai Tudose a răspuns: „Eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu paltonul de primăvară. Nu ştiu cine vine în loc. Dar Alianţa de Dreapta face minuni şi pune România pe calea cea bună„.

Tudose a vorbit cu ironie şi despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „A început vaccinarea, l-aţi văzut pe noul ministru, pe Voiculescu? Zici că-i pe post de Elodia, îl caută toată lumea şi nu îl găseşte„.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *