Mihai Tudose, despre susţinerea de către PNL a candidatului PSD la prezidenţiale: Nu s-a ajuns acolo

Mihai Tudose
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat despre susţinerea de către PNL a candidatului PSD la prezidenţiale că nu s-a ajuns acolo. ”Este evident că, fiind cel mai mare partid din România, vrem să avem candidatul nostru”, a spus Tudose. El a mai afirmat că ”este foarte clar că această coaliţie va merge până în alegerile de la sfârşitul anului, când se va genera o nouă majoritate parlamentară”.

Mihai Tudose a fost întrebat la Digi24 dacă s-a discutat în coaliţie despre un caniddat comun la prezidenţiale din partea PSD şi PNL.

”Nu s-a ajuns acolo. Este evident că, fiind cel mai mare partid din România, vrem să avem candidatul nostru”, a spus Tudose.

Întrebat dacă acesta ar putea fi şi candidatul PNL, Tudose a răspuns: ”Asta depinde de domniile lor”.

Mihai Tudose a mai spus că ”este foarte clar că această coaliţie va merge până în alegeri. Până în alegerile de la sfârşit de an, alegerile parlamentare, care generează o nouă majoritate parlamentară. Nu se poate sparge fiindcă noi am intrat în anumite condiţii, în această coaliţie, şi noi şi ei, tocmai pentru stabilitate în acele momente dificile. Acele momente dificile nu s-au cam încheiat, vedeţi că războiul este tot aproape de graniţă”, a afirmat Tudose.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: