Skip to content
Politică

Mihai Tudose, dezvăluiri fără precedent: Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Mihai Tudose face o serie de dezvăluiri importante din mecanismul de funcționare al Guvernului. Tudose spune că Liviu Dragnea este șeful real al Ministerului Dezvoltării și al Transporturilor și miniștrii celor două nu au voie să miște nici măcar un deget fără acordul lui Dragnea.

”Nu se mai poate. Nu mai este ascultat nimeni! Oricine a încercat să zică ceva a fost imediat catalogat drept securist.

Eu vă spun că nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea.

Eu nu mai am nicio speranță! Vor apărea tot felul de voci autorizate care nu au luat niciodată niciun vot și vor spune ce le explică domnul Dragnea. Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea. Nu a reușit nimeni în istoria asta să păcălească chiar pe toată lumea. Dacă el vrea să facă din PSD un partid de 7%, este treaba lui. Să stea acolo până stinge lumina. Problema este că nu stinge lumina doar la el acasă, stinge lumina peste întreaga țară.”, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *