Mihai Tudose, după ce Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei: Poate anumite filme la care se uită îi dăunează

Mihai Tudose
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Managerul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare, Mihai Tudose, afirmă, miercuri seară, după ce liberalul Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei, că PSD nu are un protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, ci cu PNL. ”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează”, a afirmat Tudose, completând că Rareş Bogdan este în campanie electorală. De asemenea, social-democratul a afirmat că liberalii ”sunt în cădere, sunt disperaţi”.

”Noi n-avem niciun protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, noi avem cu PNL-ul, iar domnul Rareş Bogdan nu este PNL”, a afirmat, miercuri seară, la Antena3, Mihai Tudose, întrebat despre ultimele declaraţii ale lui Rareş Bogdan referitoare la ruperea coaliţiei.

”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează. Dacă omul este în campanie electrorală proprie, îi doresc succes să se afirme. Pune el condiţii la buget. Preşedintele partidului lui nu a pus nicio condiţie la buget şi e inacceptabil aşa ceva”, a adăugat Mihai Tudose.

Acesta a precizat că nu o să crească taxele la populaţie, aşa cum a spus şi prim-ministrul.

Întrebat despre criticile constante ale unor liberali, care le sunt colegi de guvernare, Tudose a afirmat: ”Da, dar nu ne-am căsătorit cu ei din dragoste”

Tudose a declarat, de asemenea, că, deocamdată, ”căsătoria din interes” cu PNL funcţioneaază: ”Cu cine vreţi să guvernăm? Pai deocamdată funcţionează, noi sperăm să funcţioneze, adică ţara să fie guvernată, altfel e un haos”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL