Skip to content
Politică

Mihai Tudose ia atitudine după revoltele din PSD: Este nevoie de o discuţie în partid!

agerpres.ro

Fostul premier al României, Mihai Tudose, a declarat joi, în contextul scrisorii deschise a Ecaterinei Andronescu prin care cerea demisia conducerii PSD și a Executivului, că în partid este nevoie de o discuție. Tudose mai spune că nu sunt normale criticile venite din interior la adresa lui Andronescu pe motiv că s-a exprimat public.

„Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut. 

Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public? Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui, e opinia domniei sale”, a declarat joi Mihai Tudose, potrivit Ziare.com .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *